Informacio útil

Participa

Grupos

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 8 posts

En moviment

Vibria Internacional [jocs cooperatius]

Etiquetes:

asamblea del sindicat de llogateres de terrassa

5 Marzo, 2020 - 18:30 - 20:00

Més informació a la web del sindicat https://sindicatdellogateres.org

Etiquetes:

[Jornades d'Economia Feminista] Economia Per Garantir La Vida

Atenció!! Arriba #EconomiaxGarantirlaVida.

Etiquetes:

[Cicle infantil i juvenil al D0] La Sirena Hidràulica

Dissabte 28 de desembre | 18h

LA SIRENA HIDRÀULICA

Cia.: Matito Titelles
Gènere: titelles

Edat recomanada: a partir de 3 anys

Lloc: Ateneu Candela. C/ Montserrat 136

Preu: 5€, gratuït fins als 3 anys

La Greta és una dona gran que va cada dia a cosir a la platja, al costat de la seva caseta de bany. És l'única que encara la fa servir. Té la cara plena d'arrugues i una cistella plena de trastos. Però n'hi ha un que acaricia amb especial il·lusió. Té forma de sirena i li recorda el boig i divertit estiu de 1920 en el qual va conèixer en Matito i on va néixer aquest desig encara per complir.

Un espectacle de titelles de guant i actors que ens recorda que sempre podem trobar una manera divertida de fer el que hem desitjat tota la vida, encara que no sigui tal i com ens l'imaginem.

Etiquetes:

Projecció de pel.lícula i curtmetratge pel Grup de dones 8M CST

Etiquetes:

"Zeus, una comèdia" amb Companyia de Teatre Mú

Nom de la companyia: Companyia de Teatre Mú

- Títol de l’obra: “Zeus, una comedia”

- Autoria: Adaptació de l’obra de Woody Allen

Gènere i edat a la que s’adreça: comèdia per a públic adult

Breu sinopsi: Hepatitis vol guanyar el premi a la millor obra de teatre al Festival de Teatre d’Atenes, però no troba un final que el convenci; Diabetes, actriu reconeguda de l’època, li ajudarà en aquesta recerca d’un gran final. Difícil tasca quan tant ells mateixos com la resta de personatges i fins i tot, el públic assistent, ja formen part d’una obra de teatre que s’està representant a Terrassa.

- Fitxa tècnica i artística:

   Actors: Alberto Alé Miranda, Marcos Baras Pérez, Mercedes Cantero Membrilla,  Sandra Gómez Álvarez, Noemí González Blánquez, Laia Granados Creus, Jose Manuel Ligero Angulo, Jordi López Herrerías, Susana López Mariner, Judit Magdalena Durán  i Carla Sáez Villena.

Etiquetes:

[Documental] Todo lo contrario

Manolo conoció a Jesús pidiéndole la hora en una calle de Madrid a principios de los cincuenta. Mucho, mucho después, Javi los conoció a los dos como fisioterapeuta, acompañando la recuperación de Manolo tras un ictus. Se hicieron amigos y Javi quiso hacer esta película, llamando a más amigos y poniéndolos a conversar con Jesús y Manolo, que tienen casi noventa y noventa y pico años. Hablan en ella de los barrios madrileños en los que han vivido (Lavapiés, Pardiñas), de cine y de teatro, de las tensiones que han agitado la España del siglo XX o de la represión de la homosexualidad durante el franquismo (y más allá), compartiendo sus ideas sobre el pasado y el presente, la vejez y la juventud, el dinero y el amor. Y, la mayor parte del tiempo, Manolo y Jesús dicen todo lo contrario de lo que los jóvenes que les hacen preguntas esperaban oír."

Etiquetes:

Tot és possible - festa solidària

Aquest 24 de novembre vine a la festa solidària "TOT ÉS POSSIBLE"
Amb aquesta campanya es recolliran fons per la lluita contra el Neuroblastoma. Un tipus de cancer infantil, considerat malaltia rara i que necessita molta més investigació per trobar una cura definitiva.

Etiquetes:

[Jornades Economia Feminista] Economia per a garantir la vida

Atenció!! Arriba #EconomiaxGarantirlaVida.

Etiquetes:

[Meetup] Terrassa English Conversation

25 Febrero, 2020 - 18:30 - 20:00

Una activitat al Cafè del candela que segur t'interessa! :)

"A lovely, friendly and relaxed place where practice and improve your English and meet new people afterwork. It is not a class as much as an oportunity to have fun while brushing up on your English. Improve your fluency without pressure or grades. We will be there waiting for you".

"Meetup és una xarxa social online que facilita les trobades offline a nivell local. Formar un grup local, proposar un event amb més gent o trobar grups amb les que comparteixis inquietuds; és tan fàcil com registrar-te a la seva web i connectar-te amb les persones que busques".

A partir de d'ara, cada dimarts a la cafeteria de l'Ateneu Candela, acollirem el grup de conversa en anglès més actiu de Meetup a #Terrassa
http://www.meetup.com/Terrassa-English-conversation-Meetup/

Etiquetes:
Distribuir contenido