Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 360 posts

[9BARRISACULL] Reptes en temps de crisi.

 

 Dissabte 21 de novembreAteneu Popular de Nou BarrisC/Portlligat, 11-15

  • 10 h  Inscripcions i acollida
  • 10,30 h Inauguració
  • 11 h  Conferència i debat: L’Estat de Benestar en temps de crisi Rafael Muñoz del Bustillo, catedràtic del Departament d’Economia Aplicada de la Universidad de Salamanca
  • 12,30 h Conferència i debat: Immigració i mercat laboral espanyol: de l’abundància a la crisi Ramón Mahía Casado, professor del Departament d’Economia Aplicada de la Universidad Autónoma de Madrid i professor convidat de la Université Paris-Dauphine
  • 14 h   Dinar
  • 16 h  Taula rodona: Experiències comunitàries davant la crisi Habitatge-hipoteques, Negociació condicions dignes treballadores familiars. Oficines de drets socials. Acollida per part de les AV.Moderadora: M. Jesús Pinto, antropòloga y activista social- Gustavo Fajardo, abogado de América España Solidaridad y Cooperación – AESCO (Madrid)- Óscar Pretel, Ateneu Candela (Terrassa) - Abdoulaye Fall, Comunidades Autofinanciadas - CAF (Barcelona)- José Luis García, ESK- Nafarroa (Navarra)- Catalina Socías, AV del barri de Natzaret (València)
  • 20 h  Acte de cloenda: Clonclusiones a cargo de Virginia Imaz (" Pauxa" ) del grupo de teatro Oihulari Klown.
  • 21 h  Pica-pica

 

Documents:

Etiquetes:

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia