Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 327 posts

Hip-Hop per Palestina

En motiu de la Marxa per la LLibertat de Gaza concert de suport amb I-Voice

Imagina a centenars d’activistes internacionals per la pau, dirigits per Alice Walker, l’actor sirià Durraid Lahham i altres destacats opositors a aquesta injustícia entrant a Gaza per Egipte. Imagina que, juntament amb milers de palestins, marxen a la frontera amb Israel, sota la mirada dels mitjans de comunicació internacionals, exigint que s’aixequi el setge d’una vegada per totes. Aquesta és la Marxa per la Llibertat de Gaza! 

El dia 11 de desembre a les 22:30 el grup local internacional flow i el grup I-Voice provinent dels camps de refugiats palestins del Liban, faran un concert per donar suport a la Marxa per la Llibertat de Gaza. Música i misstage s'uneixen per donar suport a aquesta iniciativa internacional, per trencar el bloquieg a Gaza, i per reivindicar drets humans, civils, socials, polítics i culturals a Palestina.

Cuña per a radios a: http://communia.info/drupalup/?q=node/768

Website de la Campanya:   http://gazafreedommarch.org

Canal YouTube de la Campanya: http://www.youtube.com/user/GazaFreedomMarch

Video I-Voice:

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia