Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 366 posts

Participa

Informacio útil

[Teatre i Contes per adults] "Tot Sol... i núvol"

TOT SOL... I NUVOL és un espectacle festiu per a tots els públics.
En un moment on les retallades són un hàbit pels de dalt, on la corrupció i la repressió formen part de la rutina, on la solitud persisteix cada vegada més en l’individu de la nostra societat, i on les tensions entre individus estan a flor de pell... el canvi és necessari. I riure perquè això sigui possible, també.
TOT SOL... I NUVOL barreja la ficció i la realitat. O més ben dit, transforma la realitat en ficció. Un pallasso innocent, però conscient de la situació actual, arriba per a fer passar una estona agradable.

“Un pallasso, una cadira i una maleta: tres companys de viatge. Quan estan sols s’aturen, seuen i contemplen. Ara fa sol, ara fa núvol i ara sol... i núvol. Un pallasso innocent, però conscient, que té qualsevol recurs per a combatre l’avorriment; Una cadira per a seure, per a jugar, per a ballar, i per a mil històries més; I una maleta que no sabem què hi ha a dins. “Tot sol... I núvol” transforma la realitat en ficció. “Tot sol” en busca de... companyia; “I núvol” per allò que ens agradaria dir i no ens atrevim. “Tot sol... I núvol”, un espectacle proper i molt humà, on tothom s’hi sentirà identificat.”

 

CIA LEPUANT

És una companyia de clown que neix el 2014 a càrrec d’Adrià Viñas. Després d’uns quants anys de trajectòria amb companyies de clown com Cia Nyip i Nyap i Iluclown, Adrià Viñas decideix crear la seva pròpia companyia de clown, Cia LePuant.

Direcció i producció - Cia LePuant
Clown - Adrià Viñas
Escenografia i atrezzo - Marc Salicrú i Cia LePuant
Música Original - Adrià Dilmé (Germà Negre)
Disseny i Tècnic So - Somaya Dabbech
Assessorament Màgia - Jordi Pota
Assessorament Imatge - Anna Pérez Moya
Fotografia - Anna Palau
Video - Irene Serrat i Adrià Viñas

Imatge Corporativa - Miquel Samaniego

Agraïments - Anna Pérez Moya, Anna Palau, Sergi Ezquerra, Isaac Planas, Carole Fureix, Guirelo Feixas, David el Mag, Pau Gómez, Cia Nyip i Nyap, Anna Ma Puntí, Josep Ma Viñas, Blanca Pascual, Xavi Casadevall, Fes+Chapeau de Sant Pere de Ribes, Ateneu Candela de Terrassa i El Centre de Caldes de Montbui.

 

 

Preu: Taquilla inversa

Grups: