Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 352 posts

[Presentació del llibre] "Cómo escribo novela policíaca" d'Andreu martín

A última hora ens ha arribat la confirmació d'Andreu Martín Farrero; novelista, guionista de còmic i de cine (Barcelona, 9 de maig de 1949), considerat com un dels mestres de la novel·la negra española; per a presentar un dels seu darrers llibres: "Cómo escribo novel·la policíaca" (Pensament i assaig).

Ens feia tanta il·lusió que vingués, que hem cancel·lat l'activitat de sèries negres que havíem programat per aquell dia! ;) No us ho podeu perdre!

"Cómo escribo novela policíaca" de Andreu Martín empieza como unas memorias, como si el autor, después de escribir tantas novelas policíacas, hubiese decidido pararse a reflexionar sobre su trabajo. Pero a las pocas páginas lo que leemos es un ensayo muy completo sobre los secretos del género. Un repaso a su historia, a sus protagonistas, a sus trampas y al modo en que se debe escribir una novela negra. Una excelente guía de escritura para cualquier autor que quiera aprender de este experto novelista, para los lectores que quieran acercarse a su obra, o para los críticos que busquen profundizar en las claves del género desde una fuente muy directa.

'El concepto de juego es esencial para entender mi obra'. Andreu Martín

'La obra de Andreu Martín crea adicción'. Juan Miguel López Merino

http://es.wikipedia.org/wiki/Andreu_Mart%C3%ADn

http://synusia.cc/ca/llibre/c-mo-escribo-novela-polic-aca

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia