Grups

Cafè del Candela 124 posts Communia 16 posts L'Embarral 31 posts
Synusia 388 posts

Participa

Informacio útil

Per l'absolució de D.A. prou penes de presó pels Top Manta. 15 de desembre un altre judici a Arenys de Mar contra els Top Manta

Aquest dimarts 15 de desembre se celebra a Arenys de Mar un altre Judici contra els Top Manta. Es tracta de D.A un altre cas de persecussió per part de la justícia a l'únic delicte de sobreviure. El fiscal demana entre 6 mesos i 2 anys de presó, més les multes corresponents, i sembla ser que el jutge té la intenció d'aplicar la mateixa pena que casos anteriors celebrats a la mateix audiència provincial. Aquest judici ja va estar suspès una vegada ja que es va avisar a l'advocat defensor del judici amb un sol dia d'antelació, un temps gairebé impossible per a la preparació d'una bona defensa. També el fiscal va demanar un acord, cosa que es va rebutjar ja que l'acord implicava penes de multa i de presó, i antecedents penals per l'acusat, fet que dificulta enormement deprés en el propi procés de regularització.

Des de la Oficina de Drets Socials de Terrassa, l'Associació de Sense Papers de Terrassa i la Campanya estatal per la despenalització del Top Manta, volem denunciar una vegada més la persecussió de la justícia als Top Manta, ja que es considera d'una abosluta desproporció les penes de multa i de presó que castiguen un acte de supervivència, com és vendre al carrer per guanyar-se dignement la pròpia vida.

Davant la propera reforma del codi penal exigim la modificació del l'article 270 en que el delicte de venda al carrer i contra la propietat intelectual deixi d'estar castigat amb penes de presó i passi a ser una falta administrativa.

Sobreviure no és un delicte!

Despenalització dels Top Manta ja!

Segueix tota la informació a aquesta web

+ info a http://www.transfronterizo.net/spip.php?rubrique19