Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 359 posts

Roda de prensa: presentació pública disc-recopilatori HipHopLabs against de crisis

Motiu: Presentació pública disc-recopilatori HipHopLabs against de crisis.

Hora i lloc: Dijous 17 de Desembre. 12h, Ateneu Candela (CR/ Sant Gaietà 73 Terrassa).

Paraules Clau: HipHop, llicència lliure, TopManta.

Explicació: En el marc de la trobada de escoles de HipHop estatal realitzada al Febrer del 2009, s'ha editat un CD recopilatori amb diferents aportacions de grups de HIpHop que vàren participar en aquest event. Entre aquestes aportacions destaca la presència de: Baba (BlackBaudelaire), Rabasco i Mivial (Màlaga), Eneko (Madrid) entre altres.

Aquest treball a sigut realitzat exclusivament mitjançant programari lliure i sota una llicència lliure que entre altres coses permet: descàrrega mitjançant P2p, venda al TOP-MANTA i a diferents centres socials de manera exclusiva.

La temàtica de la obra gira en torn  la crisis i l'exigència de nous drets socials.

Us esperem a la presentació pública on es repartiran els primers exemplars.

Atentament.

AdjuntMida
HipHopLabs_prensa.pdf140.86 KB

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia