Grups

Participa

Informacio útil

L'Embarral

L'EMBARRAL és una productora artística de model associatiu.
Neix a Terrassa l'any 2014 de l'instint d’unir professionals del sector cultural. Amb el temps hem anat ampliant els serveis i adaptant-los a les necessitats d'artistes, companyies, programadors, etc. També produïm i creem les nostres peces artístiques, tallers formatius i programacions.
Creiem en la cultura com a eix vertebrador de la societat, és per això que enfoquem la nostra feina des del Km 0 i amb les persones al centre. Habitem al Districte Zero de la ciutat de Terrassa, dins l'Ateneu Candela.
 

Oferim espectacles de creació pròpia, producció executiva i distribució d'espectacles, disseny i gestió de projectes culturals, acompanyament artístic, organització d'esdeveniments, experiències i formació artística.

 

www.embarral.com
INFO i CREACIÓ: info@embarral.com
PRODUCCIÓ I CONTRACTACIÓ: espectacles@embarral.com

subscriu-te al nostre butlletí per estar al cas de tot!

 

 
 

Publicacions del grup: L'Embarral

De Faula, amb La Guilla Teatre

Un any més torna el Cicle Infantil i Juvenil al Districte Zero. Un cicle organitzat per diversos projectes culturals que habitem al Districte Zero: Les Pisanes, la Llibreria Synusia, Tub d’Assaig, Cafè Teatre l’Artista, la Casa de la Música de Terrassa i L’Embarral.

Aquesta edició compta amb sis propostes variades de teatre de màscares, clown, text, contes, faules, poesia, màgia i música de gener a maig. Un cop al mes podreu gaudir d’una de les propostes del cicle, anoteu-ho a l’agenda!!

De Faula amb La Guilla Teatre

Dia: 14 de gener 2023 a les 18h

Lloc: Ateneu Candela (c/ Montserrat 136, Terrassa)

11 i 12/6 | "Iaia: memòria històrica". Espectacle teatral

iaia: memòria històrica

espectacle teatral per a joves i adults

iaia: memòria històrica és el resultat d’un procés de creació de l'Alba Valldaura basat en la vida d’una dona de 95 anys, Mercedes Cajo Ballestín, àvia de la mateixa actriu.
A través d'un treball de camp amb documentació escrita i audiovisual, donant èmfasi a alguns moments rellevants de la vida de Mercedes Cajo, es construeix la dramatúrgia de l’obra que representa una part de la història i la societat espanyola del segle XX, centrant-se especialment en Catalunya.

TNT - Se respira en el jardín como en un bosque

A Se respira en el jardín como en un bosque El Conde de Torrefiel ens proposa una pràctica per a tots els públics sobre què és, en essència, el fet escènic.

Què és el fet escènic? Un intercanvi on una persona actua i una altra observa. O bé: un intercanvi regit per unes pautes i dut a terme amb voluntat de ser-ho. O bé: un espai i un temps dedicats a imaginar una petita part de món. Trampa i cartró, artifici.

Fa any i mig, quan per la covid-19 la Tanya Beyeler i en Pablo Gisbert (El Conde de Torrefiel) es van veure forçats a canviar els plans per la seva nova producció, es van negar a apuntar-se al carro de les alternatives online. Amb Se respira en el jardín… aquests referents locals i internacionals de tot allò que cau sota l’etiqueta de ‘nous formats’ van decidir celebrar del teatre, en canvi, la seva dimensió més analògica.

Etiquetes:

[ONLINE] Infantil L’Embarral

Els infants són el públic de demà i és per això que és importantíssim oferir-los espectacles de qualitat. Des de L'Embarral, a més de produir espectacles pels més petits, fa anys que programem espectacles pel públic familiar. Ho hem fet des des de fa 7 anys al cicle infantil, que ja fa un any que es consolida i transforma en “Cicle Infantil i Juvenil al Districte Zero”. Aquesta vuitena edició seguim unint forces amb entitats del Districte Zero de Terrassa: L’Embarral, la Llibreria Synusia, la Casa de la Música, Les Pisanes, el Tub d'Assaig 7.70 i el Corralito.

Malgrat les adversitats d'aquest any, decidim mantenir la programació i allargar-la cap al 2021 per poder seguir oferint un cicle de qualitat per a petits i joves.

Des de L'Embarral, aquest any hem decidit oferir-vos dos espectacles ONLINE, amb entrada gratuïta.
La situació actual ens ha portat a prendre aquesta decisió; era necessari que tothom pogués accedir a aquests dos espectacles de gran qualitat i que ens fa tanta il·lusió compartir.

El cicle segueix fins el març amb propostes xulíssimes!

 

[TNT] Serrucho

r al teatro no solo es asistir a una representación, es también ser público y sentirse público. En la instalación teatral e inmersiva Archivo, el colectivo proveniente de las artes visuales Serrucho pone acento en las complicidades implícitas en cualquier acto de presencia colectiva. Un público comparte espacio, aire, experiencia. Esa sensación de que estábamos ahí, tu y yo y el resto, y nadie más. No como receptores pasivos y separados, sino como agentes entrelazados, co-creadores de un momento irrepetible.

Etiquetes:
Contingut sindicat