Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 309 posts Videodrome 84 posts

[Videodrome Cinebar] Cicle de Novembre "Cinema de culte llatinoamericà"

Feia temps que el demanàveu i aquí el teniu! Com sempre ens hem volgut allunyar dels estàndards i hem acotat el cicle a cinema de culte llatinoamericà. Recuperem produccions undergrounds i films oblidats de diverses dècades, gèneres i països.

Estrenem també nou disseny de cartell de la mà d'en Miguel, que porta dissenyant els cartells des de els principis de Videodrome amb el mateix bon gust i la mateixa il·lusió que el primer dia!

Dimecres 4 inaugurem amb "LA MUERTE DE UN BURÓCRATA" (1966) dirigida per un dels cineastes cubans més importants, Tomás G. Alea, que ens planteja una sàtira social sobre la corrupció de la burocràcia cubana.

Dimecres 11 seguim amb "SUMAS Y RESTAS" (2004, Victor Gaviria) film colombià que retrata en forma de thriller el món del narcotràfic de la cocaïna desde el punt de vista d'un empresari de classe mitjana que és seduït per un dels "cartels" i la vida desenfrenada que li ofereix.

Dimecres 18 projectarem el film argentí "LA NOCHE DE LOS LÁPICES" (1986, Hector Olivera) un drama històric ambientat en la dictadura argentina dels anys '70 on uns estudiants adolescents de La Plata van ser segrestats i torturats.

Finalment dimecres 25 acabarem amb l'heroi més icònic de la cinematografia mexicana: El Santo. A "EL SANTO CONTRA LA HIJA DE FRANKENSTEIN" (1971, Miguel M. Delgado) el nostre "luchador" preferit protagonitza una aventura d'acció pulp de regust 100% mexicà on sempre s'enfronta a tota classe de monstres i villans.

Grups: