Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 327 posts

Mostra Audiovisual de Cultura Urbana + HHDRM dj session Friday Night

Aquest divendres a partir de les 7 de la tarda podrem disfrutar d'una càpsula MACU a l'Ateneu Candela a través de diferents audiovisuals presentats a concurs en edicions anteriors. MACU és la Mostra Audiovisual de cultura urbana i que fins el 25 de febrer organitza un concurs de material audiovisual al voltant de la cultura urbana. + info a www.pmurba.net

A partir de les 22:30 i en el marc de les "Parties of the weekend" HHDRM presenta a Dj FlashMind, un experiment musical que inagura el cap de setmana i cada 15 dies podrem comptar amb la presencia dels Dj's emergents de la nostra ciutat.

Grups:

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia