Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 326 posts

[Adults, Teatre i Contes!] "Dorms?" una micropeça accessible

"Dorms?" Una micropeça accessible.

dorms? és una micropeça teatral accessible: inclou llengua de signes catalana projectada en clips audiovisuals, en els quals dues intèrprets de llengua de signes interpreten escena a escena, simultàniament als actors, tota l’obra; i també inclou audiodescripció per a persones cegues, mitjançant una veu en off que descriu, entre escenes, la situació espaial i les accions físiques que tenen lloc.

Aquesta micropeça pretén apropar-se a l’univers de l’amor incondicional, reflectit en la relació còmplice i gairebé simbiòtica de dos joves germans bessons. Les escenes que composen l’obra barregen el passat i el present intercalant-se mitjançant transicions en les quals el llenguatge corporal i la respiració, permeten traslladar-se d’un espai i d’unes emocions, a uns altres. Es tracta d’un joc actoral plantejat des d’una posada en escena nua i poètica, basada en la relació que s’estableix entre els personatges i la seva íntima proximitat amb els espectadors.

 

Cicle de Teatre i Contes per Adults

divendres 1 d'abril a les 22h

taquilla inversa

aforament limitat

 

Autora i directora: Carla Torres Danés.
Actors: Carla Torres Danés i Bernat Renau.
Intèrprets llengua de signes catalana: Mireia Angulo i Mireia Isal Serna. Veu en off: Cristina Mauri.
Realització i edició audiovisuals: Xavier Alabart.
Assistent al moviment escènic: Andrea Torres.
Fotografia: Júlia Garcia Font.
Tècnic llums, so i audiovisuals: Pol Segura.

 

Organitza: L'Embarral i llibreria Synusia

 

 

Grups:

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia