Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 359 posts

[llibreria Synusia] Vermut amb projectes editors!

Cita amb editorials, llibres i vermut! Tenim ganes de provar nous formats de trobada amb llibres en mà. Obrir un espai on trobar-nos amb projectes editorials. Conèixer d'aprop el seu recorregut, els seus reptes. I després d'aquest moment de diàleg, acostar-nos als llibres, amb una selecció de títols per a la ocasió, per palpar d'aprop això que fem i acabar amb un bon #vermut :) 

Comencem per PROJECTES EDITORIALS DE LA CIUTAT. Coneixes a Bira Biro i a Eklèctyc impressions? Dos projectes editorials singulars als quals tenim moltes preguntes a fer! 

  • EKLÈCTYC IMPRESSIONS  és una petita productora de "llibres d'artista" totalment artesanal. Fan tirades molt limitades i numerades, cada pàgina és una petita obra d'art: gravats manualment, papers especials, cosits a mà... Cada llibre esta lliurement inspirat en poemes d'autors tant suggerents com ara Dante i l'infern de la seva "Divina Comèdia" o Baudelaire amb les seves "Flors del Mal". Treballen de forma cooperativa i participem en cada pas del procés de producció i distribució de l'obra.
  • BIRA BIRO és un projecte dedicat a la literatura infantil i juvenil. A BiraBiro hi ha el gust de llegir per llegir, perquè llegir és aprendre, descobrir, badar, passar-ho bé, plorar, formar-se, riure, jugar, créixer ... Té pensades diverses col·leccions des de les quals apropar-se d'una o altra manera a aquest món on totes som infants!

Quan és la cita? EL DISSABTE 12 DE MARÇ A LES 11:30h a Llibreria Synusia.

Avanti amb les cites llibreteres!

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia