Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 359 posts

[TRS x Refugiats] Dinar+Concert!

Des de TRS X Refugiats ens conviden al que serà el seu primer esdeveniment. Amb aquest tret de sortida, i els que vindran, volen donar suport als refugiats fent front comú amb tot allò que tenim a l'abast.

Per això ens esperen a tots i a totes el proper diumenge dia 3 d'abril a l'Ateneu Candela. Bon menjar, bona música i, sobretot, el millor ambient!! Lluitem amb cultura, moviment social i força ciutadana. Animeu-vos, tots plegats farem pressió contra la barbàrie! #TRSXRefugiats

Què és "TRS x Refugiats"?

"TRS X Refugiats som un grup de terrassencs i terrassenques organitzats per donar resposta a la situació d'emergència que viuen els refugiats sirians."

"La situació d'emergència humanitària que estan patint milers de sirians ens ha portat a reunir-nos i organitzar-nos sota el nom de TRS x Refugiats.
Volem denunciar la irresponsablitat demostrada pels governs dels països occidentals i la vulneració dels Drets Humans que es perpetra a través del pacte entre la UE i Turquia.
Més enllà dels nostres posicionaments polítics, religiosos o ideològics, ens uneix una mateixa voluntat: el respecte a la dignitat humana i als drets fonamentals. Per tant, TRS x Refugiats està oberta a tota col·laboració, ja sigui a títol individual, col·lectiu o institucional.
A Terrassa obrim fronteres. Benvingudes."

Fanpage a facebook

Comparteix event al facebook

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia