Grups

Cafè del Candela 124 posts Communia 16 posts L'Embarral 31 posts
Synusia 396 posts

Participa

Informacio útil

[Cicle de concerts de primavera] The Blues Prisoners (blues)

El tercer concert del cicle de música en directe d'abril i maig "concerts de primavera" serà de Blues. "The Blues Prisoners" es descriuen a ells mateix d'aquesta manera:
 
"Any 1980, Centre Penitenciari de Joliet (Illinois, USA). Durant el concert de The Blues Brothers, i enmig de la confusió que s'origina quan tots els interns es posen a ballar al ritme de "Jailhouse Rock", dos presos aprofiten l'ocasió per escapar-se. Actualment encara estan en cerca i captura, i durant aquests anys se'ls ha pogut veure per diferents sales i clubs fent el que més els agrada: robar... el cor del públic tocant blues, la seva passió! Bé, potser també algú ha "perdut" la cartera... Estigueu alerta, qualsevol nit us els podeu trobar a qualsevol local i podeu acabar com ells, convertits en uns presoners... del blues!"
 
El concert promet, oi? No hi faltis! ;)
 
Entrada: taquilla inversa

Músics: Dos bluesmen s'han escapat de la presó... per raons de seguretat no es pot revelar la identitat dels dos bluesmen.

Estil: Blues, Influències (Muddy Waters, Kenny Neal & Billy Branch, Big Bill Broonzy, Sonny Terry & Brownie McGhee, Big Walter Horton, Little Walter, Big Jack Johnson, Kim Wilson, Paul Lamb, Jimmy Rogers, Howlin' Wolf, Mississippi John Hurt, Lightnin' Hopkins, Robert Johnson, Bo Diddley, Paul Oscher...)

https://www.facebook.com/bluesprisoners