Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 350 posts

[Cicle de concerts a la fresca] Dani caracola & Imad Amrah

Tothom sap que la música en directe no falla a l'agenda cultural del nostre centre social. Després dels quatre concerts inolvidables del eclèctic "Cicle de primavera", amb l'estiuet i les ganes de terrassetes i de fresca al vespre us proposem el cicle ideal pel mes de Juliol: el cicle de concerts a la fresca!
 
Comencarem el dissabte 9 de Juliol a les 21.30h amb el concert de "DANI CARACOLA & IMAD AMRAH" (folk intercultural / fusió llatina i nord africana):
 
Dani Caracola és un cantautor amb plena vocació intercultural amb músiques de tot el món demostrada al disc "Cultures Viatgeres" i Imad Amrah és un cantautor marroquí que abraça la fusió afrollatina, el reggae i la fusió amb ritmes marroquins com el gnawa. Dos cantautors que per primera vegada es troben per a fer un concert especial amb cançons pròpies, clàssics llatinoamericans i mediterranis amb l'acompanyament del percussionista vallesà Raul Serrano
 
Us ho perdreu? ;) Veniu d'horeta i reserveu tauleta per sopar i veure el concert a la terrasseta del Cafè del Candela! L'entrada és a taquilla inversa.
 
 

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia