Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 326 posts

[Cicle de concerts a la fresca] Mabel Flores Project "presentació del nou disc"

Després de la genial actuació de "Dani Caracola & Imad Amrah" arriba el segon concert del cicle de concerts a la fresca, que serà realment molt especial! ❤ Una artista local i emergent, la Mabel Flores, presenta el seu primer projecte en solitari "Desnudando el alma" i ha escollit l'agradable pati del Candela, per aquest moment tant genial i únic! :)

Una nit plena de sorpreses i col·laboracions especials! Veniu d'horeta i reserveu tauleta per sopar i veure el concert a la terrasseta del Cafè del Candela. No us ho perdeu!

Divendres 22 de Juliol no et perdis a la "MABEL FLORES PROJECT": la fusió per un dia de música, dansa i poesia! L'entrada és a taquilla inversa

19-20h DJ Arnau Selekta (Reggae)

20-21:30h Concert de Mabel Flores Project amb banda:

Perilles Sound System (bateria), pau Centelles (baix), Jofre Orús (guitarra elèctrica), Jofre Alemany (saxo), Mabel Flores (guitarra i veu principal), Eric Martín i Unay Martínez (ball)

Biografia:

Cantant i poeta. Aquesta cantautora es va fer nena als carrers de la jungla perifèrica de Badia del Vallès i la seva música d’autor urbana està influenciada pel reggae, la rumba catalana i el rap. És impulsiva, rebel, lluitadora i experta en discutir-se amb sí mateixa en la recerca de la seva pròpia essència.

De jove va descobrir que escriure li servia per sanar-se ferides, airejar-se i entendre millor el mon. Va aficionar-se ràpid al vici de “la tinta i el paper”, fent de la música introspecció i teràpia. Des de llavors, va agafar la costum de fer cançons en cada moment transcendental, gestant un ampli recopilatori de temes propis (alguns dels quals acabarien interpretats anys després per la seva banda, La Flör del Otrö, on viu, sent i vola des del 2013).

A dia d’avui, és la seva principal font de vitalitat i el pla perfecte per combatre un sistema injust, que agredeix en l’àmbit social i personal. Enamorada de les metàfores, la lírica i els jocs de paraules, cuida i mima les seves lletres al detall, decorades amb un format simple: veu i guitarra. Diuen que, si pares atenció, et transporta molt endins i farà vibrar les teves emocions.

Al juny del 2016 treu el seu primer EP, Desnudando el alma, autoproduït i gravat a un escriptori solejat entre matinades, riures i algun que d’altre atac de nervis, amb col·laboracions altruistes d’amics músics que donen un toc molt especial. Canta a la terra, a la lluna, a les dones, a la vida, als esperits adormits i dolguts, a allò que es mou.

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia