Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 360 posts

[Cicle de concerts a la fresca] Arriba l'estiu i la música a la fresca al pati del Candela

Després dels quatre concerts inolvidables del eclèctic "Cicle de primavera", amb l'estiuet i les ganes de terrassetes i de fresca al vespre us proposem el cicle ideal pel mes de Juliol: el "CICLE DE CONCERTS A LA FRESCA". Tothom sap que la música en directe no falla a l'agenda cultural del nostre centre social! Per aquest nou cicle fem dues propostes de qualitat i molt especials:

Dissabte 9 de juliol 21.30h, DANI CARACOLA & IMAD AMRAH [world music - folk llatí i mediterrani]. Una nit que no et pots perdre perquè podràs gaudir de la música de dos cantautors que per primera vegada es troben per a fer un concert especial amb cançons pròpies, clàssics llatinoamericans i mediterranis

Divendres 22 de juliol a les 20.30h, MABEL FLORES PROJECT [música urbana d'autora]. Un vespre d'estiu que serà realment molt especial ❤ ja que una artista local i emergent, la Mabel Flores, presenta el seu primer projecte en solitari i ha escollit l'agradable pati del Candela, per aquest moment tant cuidat i únic!

Que quin és el plus del cicle? Doncs apart de la qualitat dels concerts de petit format únics, la novetat és que els fem al pati de l'Ateneu Candela! :) Al Juliol no hi ha millor plan que la fresqueta del vespre i més si pots sopar boníssimes tapetes, torrades, amanides o pizzes artesanes i cerveseta fresca al Cafè del Candela, oi?

Els dos concerts són a taquilla inversa**. No t'en perdis ni un! :)

- - - - - - - - - - - - -

** La taquilla inversa és una vella fórmula que s’ha instal·lat arreu d’Espanya, i en particular a Catalunya en els últims anys. Aquest concepte que encara resulta trencador en el nostre país, consisteix en convertir l’espectador en aquell qui decideix quant val l’espectacle, performance o concert que acaba d’assistir. Així doncs, hom paga allò que vulgui, pugui o consideri un cop finalitzat l’esdeveniment sense (habitualment) preu mínim ni màxim. Així doncs, aquesta fòrmula àmpliament extesa en ciutats com Buenos Aires, París o Nova York, comença a prendre força entre els teatres i les sales de concert de Barcelona

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia