Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 28 posts
Synusia 346 posts

8é Aniversari

Escolta-ho a: http://communia.info/drupalup/?q=node/711

15 anys des de l'aixecament Zapatista a Chiapas, 10 anys des de les primeres revoltes del Moviment Global a Seattle, 8 anys d'Ateneu Candela a Terrassa, 6 anys del NO a la Guerra, 5 anys dels tancaments de migrants, 4 anys al nou local del Gaietà, 3 anys de la Caravana Europea per la llibertat de Moviment, 2 anys de Maydays a la ciutat, i un últim any amb un munt de coses compartides, construint la Oficina de drets socials, ensenyant català i castellà, fent radio per Internet, lluitant per la despenalització del Top Manta, produint HipHop, consumint de forma responsable, organitzant-nos per aconseguir nous drets socials, comunicant, autoformant-nos, debatent, compartint, regalant, obrint a la ciutat i disfrutant un centre social, l'Ateneu Candela, per transformar-nos a nosaltres mateix@s i el que ens envolta.

Es per això que aquest últim cap de setmana de juny, des del divendres 26 fins al diumenge 28 celebrarem al carrer St. Gaietà de Terrassa el vuitè aniversari de l'Ateneu. Tindrem festa divendres i dissabte amb un cabaret i molta música, una taula rodona on els els fills i filles de Seattle de l'àrea metropolitana ens retrobarem en el nou context de crisis per pensar nous futurs, i diumenge farem una deriva pels diferents projectes i iniciatives que s'ha donat a l'Ateneu aquest darrer curs, amb un dinar multitudinari per a totxs aquellxs qui han fet tot això possible.

Perquè és el moment de intentar-ho, perquè creiem amb els possibles i els impossibles, perquè allà on la teoria troba un mur arriba la pràctica per derruir-lo, perquè no caminem ni caminarem mai més sols, per la necessitat de repensar-nos contínuament, perquè no hi tenim res a perdre i molt a guanyar; WE MUST TRY!!!

Divendres 26 de juny

21h Sopar/Cabaret (a la fresca) Música-performances-exhibicions-happenings-openfreemic-solos-actuacions-improvitzacions-balls-gacs.... i una mica de transgressió

23h Latin Soul Sessions amb: Xeriff SoundSystem (Dr Calypso)

Dissabte 27de juny

17h Taula rodona/Conversa INGREDIENTS D'UNA ONA GLOBAL DE SEATTLE A LA CRISIS: LA DÈCADA TUMULTUOSA 1999-2009 WE MUST TRY

Participants: Iñaki Garcia (Col·lectiu de suport amb la rebel·lió Zapatista, Ada Colau (VdeVivienda), Juan Martinez (UPC), Yolanda Fresnillo (Observatori del deute), Enric Duran (Col·lectiu Crisis), David Fernandez (La Torna), Arnau (Can Masdeu), Marcelo Exposito (UNomada), Leonidas Martin (Enmedio) i Arnau Monterde (Ateneu Candela). Introdueix i modera: Universitat Nòmada

23h Candela Explotion (Festa Aniversari)

  • Lion of Jussa (Reggae Eroles Sound system)
  • Original Soulboy (Black explotion)
  • Dj Freixa (Revival Soul-vespa sounds)
  • + actuacions i altres sorpreses!!

Diumenge 28 de juny

14h Desafiant impossibles Devenirs, trajectòries i camins comuns del darrer curs a l'Ateneu Candela: una vegada més prenem la paraula.

15h Dinar multitudinari Per a totxs aquellxs que han fet d'aquest any una altre experiència viva, comuna i desitjant.

8è Aniversari Ateneu "We Must Trust"

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia