Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 357 posts

Conferència “nova llei d’estrangeria i polítiques migratòries a la ciutat”

Unes 70 persones varen assistir el passat 20 de febrer a l’Ateneu Candela a la conferència “nova llei d’estrangeria i polítiques migratòries a la ciutat” organitzada per l'Associació de Sense Papers de Terrassa

La taula la composaven Dulce Bagué (advocada i especialista en estrangeria), Carles Feiner (tècnic municipal del Intitut Municipal de Salut i Benestar Social) i Emilce Mira membre de les Oficines de Drets Socials de Terrassa) . Tot i això l’acte s’allargà bastant en el torn de preguntes, amb una alta participació dels assistents amb intervencions diverses, com per exemple des d’exigir un posicionament polític clar i públic de l’Ajuntament de Terrassa contra els controls policials i el racisme institucional a resoldre dubtes legals entorn la nova llei.

La trobada tenia per objectiu analitzar l’impacta a la nostra ciutat de la nova llei d’estrangeria, i les polítiques locals que d'aquesta se’n deriven, l'acte va finalitzar amb un sopar.

Podeu escoltar l'audio a http://communia.info/drupalup/node/871

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia