Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 350 posts

Conferència “nova llei d’estrangeria i polítiques migratòries a la ciutat”

Unes 70 persones varen assistir el passat 20 de febrer a l’Ateneu Candela a la conferència “nova llei d’estrangeria i polítiques migratòries a la ciutat” organitzada per l'Associació de Sense Papers de Terrassa

La taula la composaven Dulce Bagué (advocada i especialista en estrangeria), Carles Feiner (tècnic municipal del Intitut Municipal de Salut i Benestar Social) i Emilce Mira membre de les Oficines de Drets Socials de Terrassa) . Tot i això l’acte s’allargà bastant en el torn de preguntes, amb una alta participació dels assistents amb intervencions diverses, com per exemple des d’exigir un posicionament polític clar i públic de l’Ajuntament de Terrassa contra els controls policials i el racisme institucional a resoldre dubtes legals entorn la nova llei.

La trobada tenia per objectiu analitzar l’impacta a la nostra ciutat de la nova llei d’estrangeria, i les polítiques locals que d'aquesta se’n deriven, l'acte va finalitzar amb un sopar.

Podeu escoltar l'audio a http://communia.info/drupalup/node/871

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia