Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 360 posts

[Programació mensual] Octubre de 2016 a l'Ateneu Candela

Ja han arribat primeres pluges i la fresca. Ja sabeu que l'Ateneu Candela és un espai genial per passar la tardor: aixoplugades i gaudint de la viva agenda d'activitats que proposen la llibreria Synusia, el Cafè del Candela, Videodrome o d'altres popostes que ens arriben de la ciutat i més enllà! ;)
 
A l'agenda d'octubre seguim tenint activitats setmanals com el Meetup English Conversation el dimarts o el Videodrome-Cinebar cada dimecres. Estigueu molt atentes a les propostes de la nostra llibreria Synusia perquè, a més de seguir amb el cicle de converses "La cultura al centre", també ens proposen poesia i formació, com el curs "Ciutat, Estat i Exili. Introducció a la cultura territorial europea" que comença el proper dissabte 15 i el Taller d'Edició col·lectiva que s'estrena enguany i que continuarà el darrer dimarts de cada mes. Com a novetat, i molt esperada per les més petites, el dissabte 22 d'octubre torna el teatre infantil al centre social amb l'estrena del Quart Cicle infantil de Teatre i Contes al Candela!
 
No oblideu que tenim nous horaris: els matins, de dilluns a divendres de 9h a 13.30h i les tardes de dilluns a dimecres de 18h a 22:30h, dijous i divendres de 18h a 24h, i dissabtes de 20 a 24h. Guanyem 1 horeta més cada matí i el dilluns, que al curs passat no erem oberts!
 
L'altra novetat és la nova carta del Cafè del Candela: una oferta gastronòmica renovada de tapes, entrepans, pizzes, postres, vins, cerveses artesanes de molta qualitat i a preus molt econòmics.
 
Ens trobem a l'Ateneu Candela!!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

OCTUBRE

 
dimecres 5/21.30h
de Robert Wise (1979)
VideoDrome Cinema a l'Ateneu Candela - Cicle cinema fantàstic
 
dijous 6/21h
Recital de poesia amb Lluís Calvo, David Caño, Maria Cabrera, Ricard Mirabete i Francesc Gelonch
 
divendres 7
De 19 a 21h
Coneix el taller (c/Sant Isidre 49)
A partir de les 21h al Ateneu Candela
Exposicio, concert i sorteig popular
Taller de gravat i estampacio - no toxic
 
dissabte 15/11h
Primera sessio "Nomadisme, sedentarisme, ciutat"
 
dimecres 19/21.30h
de Alejandro Brugués (2011)
VideoDrome Cinema a l'Ateneu Candela - Cicle cinema fantàstic
 
dijous 20/19:30h
Conversa amb Berta Sureda
La cultura al centre - converses
 
dissabte 22/11h
Segona sessió "Polis, imperi i estat'"
 
dissabte 22/18.30h
amb Vivim del Cuentu
Quart Cicle infantil de Teatre i Contes al Candela
 
dimarts 25/19.30h
amb Tessa Julia
 
dimecres 26/21.30h
de Mario Bava (1960)
VideoDrome Cinema a l'Ateneu Candela - Cicle cinema fantàstic

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia