Grups

Cafè del Candela 124 posts Communia 16 posts L'Embarral 31 posts
Synusia 388 posts

Participa

Informacio útil

[videodrome cinebar] Cicle Comèdia negra

#ComèdiaNegra
Arriba el desembre i Videodrome tanca el 2016 amb un assortit de comèdia negra! Ens agrada acabar l'any amb sentit de l'humor, encara que sigui un humor molt negre, així que hem posat dianes sobre la política, la família i el Nadal. Ens acomiadem amb somriures congelats i brindant en companyia de vosaltres videodromers! Us esperem!

Dimecres 7 l'Ateneu Candela està tancat per pont.

Dimecres 14 projectem la sàtira política IN THE LOOP (2009, Armando Ianucci) comèdia negra britànica amb actors de la talla de Peter Capaldi o James Gandolfini. El president d' EEUU i el primer ministre britànic decideixen començar una guerra tot i que la majoria pensa que no és molt bona idea, però el Secretari d'Estat Britànic recolza l'acció accidentalment a la televisió en horari de màxima audiència.

Dimecres 21 projectem MEN & CHICKEN (2015, Anders Thomas Jensen) comèdia bizarra danesa protagonitzada pel tot terreny Mads Mikkelsen que arran de la mort del seu pare coneixerà als seus germans perduts, violents i estrambòtics que viuen en una granja rural marginats de la societat.

Dimecres 28 tanquem amb el clàssic de culte EL DÍA DE LA BESTIA (1995, Álex de la Iglesia) comèdia satànica nadalenca per excel·lència. Un dels millors films del seu director que protagonitza Alex Angulo al paper de sacerdot que intenta localitzar l'Anticrist pels carrers de Madrid amb l'ajuda de Santiago Segura que interpreta a un jove fan del "Death Metal".