Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 118 posts Communia 15 posts Guifi.net Terrassa 10 posts
L'Embarral 25 posts La Cooperativa 17 posts Synusia 280 posts
Videodrome 84 posts

Mos Maiorum [teatre documental]

Mos Maiorum "el costum dels nostres avantpassats" és una coproducció de l'Antic Teatre i del CAET-TNT i es va estrenar l'1 d'octubre al festival TNT amb una gran acollida per part del públic i la crítica.

Es tracta d'un espectacle de teatre documental basat en la tècnica del Verbatim*. Un dispositiu escènic que trasllada directament a l'espectador a tots dos cantons de la frontera sud espanyola presenciant, visquent i coneixent en primera persona a testimonis i protagonistes d'aquest conflicte oblidat. Tots els testimonis que aparèixen a l'obra són reals i van ser gravats en diferents viatges a la zona de Melilla, Nador, Tànger i Ceuta; així com també a Barcelona i Màlaga, per l'equip de Mos Maiorum.

*Verbatim:  A través d'entrevistes i gravacions sonores es crea una dramatúrgia que els interprets reprodueixen fidedignament, amb totes les pauses, accents, imperfeccions i matisos, creant un efecte de veracitat que difomina a l'actor i transporta a aquests testimonis directament a escena.

 

Entrada anticipada: 8€

Entrada taquilla: 10€

 

Durada: 50 min.
 

Creació i interpretació: Ireneu Tranis, Alba Valldaura i Mariona Naudin
Assessora escènica: Mònica Almirall
Espai escènic: Clàudia Vilà
Il·luminació i espai sonor: Pol Queralt
Producció: Eli Pujol

Mos maiorum és un projecte produït per l’Antic Teatre en coproducció amb el CAET (Centre d’Arts Escèniques de Terrassa), amb la col·laboració de l’Estruch de Sabadell, NunArt i La Poderosa (espais de residència) i del Teatre Leal de Tenerife (LEAL – LAB).

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

 

més informació a: http://mosmaiorumteatre.wixsite.com/mosmaiorumteatre

Organitza: L'Embarral

 

 

Grups: