Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 327 posts

Checkpoint Rock al Cinema Catalunya

Zaituna presenta, el proper Dimarts 20 d'Abril a les 20h al Cinema Catalunya,  la projecció de la pel·licula Checkpoint Rock, un documental de Fermín Muguruza i Javier Corcuera.

A través  de la música, aquest documental, ens obre els ulls a una cultura que intenta sobreviure sota les bombes. El rap, el rock, y la música tradicional són el fil conductor de la història de cadascún d'aquests protagonistes. ¿Què pensen del destí únic que els hi ha tocat viure i com y com l'enfronten a través de les seves lletres i melodies? Checkpoint Rock és un viatge de contrastos que cambiarà la visió que tenim d'aquest poble en conflicte, per desvetllar els somnis, frustracions i esperances dels palestins.

"La película Paradise Now (2005) nos enseña al final de su trayecto el brutal contraste entre la pobreza y desesperanza de los territorios ocupados y la opulencia y magnanimidad de Tel Aviv. Nosotros haremos el viaje inverso. Viajaremos desde los anuncios publicitarios y el neón de la capital hasta los barrios árabes marginados en el propio Israel. Atravesaremos los checkpoints para conocer los territorios ocupados de Cisjordania y acabaremos en el gran campo de concentración en el que se ha convertido la franja de Gaza". Fermin Muguruza.

"Mi canto necesita respirar" - Mahmoud Darwish

 

Etiquetes:
Grups:

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia