Grups

Cafè del Candela 124 posts Communia 16 posts L'Embarral 31 posts
Synusia 396 posts

Participa

Informacio útil

iai@flautes de Terrassa. Jove, lluita per la teva jubilació

 
El grup iai@flautes de Terrassa estan fent des de fa tres  anys, (d'ençà de la nova llei de reforma de les pensions que va aprovar el PP,) xerrades i actes per a informar i sensibilitzar a la població de la situació actual i el futur de les pensions públiques en el nostre país.
 
"Creiem que els problemes més greus no ens esperen a nosaltres els actuals beneficiaris de les prestacions de Jubilació si no a les generacions que ens segueixen, la gent més jove no hi pensa en la jubilació, però es a ells a qui correspondria fer els canvis estructurals que els hi permetran tenir bones pensions publiques."
 
Han organitzat aquesta xerrada/debat moderada per iai@flautes -Terrassa sota el lema Jove: Defensa la teva pensió .
Intervindran representants de les Marees pensionistes i de la Plataforma Unitària de  la gent gran de Catalunya i la diputada al congrés Aina Vida (del grup   Unidos Podemos- En comú Podem) el dia serà divendres 26 de maig a les 19 h. a l'Ateneu Candela del carrer Montserrat nº 136/ St.Gaietà nº73.
 
 
Iai@flautes de Terrassa.
S0m la generació que va lluitar i aconseguir una vida millor per als seus fills i filles. Ara estan posant el futur dels nostres néts i nétes en perill

Somos la generación que luchó y consiguió una vida mejor para sus hij@s.  Ahora están poniendo el futuro de nuestras hijas y nietas en peligro.

Etiquetes: