Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 327 posts

Exposició Fotografica Palestina: Vides Ocupades

Palestina: Vides Ocupades. L'Exposició fotogràfica Itinerant, organitzada per l'Associació Zaituna i Ressona, ens endinsa a la realitat dels Territoris Ocupats, especialment a la zona de cisjodània. L'exposició vol reflexionar sobre la vida als territoris ocupats, una vida marcada per l'ocupació: El mur, Check Points, els assentaments, l'expulsió de Jerusalem, la precarietat als camps de refugiats... fa que l'ocupació no sigui només sobre els territoris sinó també sobre la vida dels palestins que viuen en aquests, i que converteix la vida diària de la gent en veritables actes de resistència.

"Al entrar als territoris ocupats el primer que veig és una enorme paret de formigó que s'aixeca 8 metres per sobre meu. L'anomenen el mur de separació. Mirant a l'horitzó veig com s'extén com una serp al llarg del territori palestí. Segons puc veure en diferents trams, el mur ha separat a la població ...palestina de les seves terres, d'escoles, hospitals i de la seva pròpia gent. Aquesta obra magna de la política israeliana va rosegant el territori palestí. És el símbol més evident de la voluntat del règim israelià: el màxim territori amb la mínima població palestina (...)"

Per llegir el text complert hauràs de visitar l'exposició!

Itineraris:

Del 26 d'abril al 9 de maig a la Biblioteca Central de Terrassa. (Passeig de les Lletres, 1 08221 Terrassa)

Del 17 al 23 de maig al Centre Civic Alcalde Morera. (Pl. de Can Palet, 1, 08223, Terrassa)

del 24 al 30 de maig al Centre Cívic President Macià. (Rmb. Francesc Macià, 189, 08226 Terrassa).

del 31 de maig al 6 de juny al Centre Civic Avel·lí Estranger. (Pl. de la cultura, 5, 08225, Terrassa).

del 7 al 13 de juny al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany. (Av d'Àngels Sallent, 55, ba.1. 08224, Terrassa).

del 21 al 27 de juny al Centre Cívic Montserrat Roig.  (Av. Barcelona, 180, 08222 Terassa).

Reportatge a Terrassa Solidària.

 

Etiquetes:
Grups:

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia