Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 359 posts

Primera asamblea de hipotecados de la ods-d2

Charla informativa organizada desde el espacio Ca N'Anglada Jove y la nueva ODS del distrito 2. Contaremos con la presencia de la gente de la asamblea de hipotecados de Barcelona. Ante la creciente situación de personas con hipotecas cruzadas, presiones de los bancos, deuda una vez perdida el piso...qué se puee hacer, cómo podemos afrontar colectivamente tal situación? y nuestros políticos...qué dicen?

Os invitamos a venir y explicar vuestro caso.

VIERNES 21 DE MAYO A LAS 19h. EN EL CENTRO CÍVICO MONTSERRAT ROIG. SALA POLIVALENTE 1.

Saludos

ods-2

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia