Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 317 posts Videodrome 84 posts

La xarxa Guifi.net accessible des del Ateneu Candela

Ja es possible navegar a través de la xarxa ciutadana guifi.net des de qualsevol ordenador del centre social i/o a través d’algun dispositiu connectat a la wifi local del centre social.

Després de varis intents finalment el node de l’Ateneu TRSAaCandela a partir d’aquest dilluns ha establert connexió amb el supernode TRSAjuliol22 . Actualment l’enllaç està en proves, esperem acabar de configurar-lo aquesta setmana i obrir alguns serveis dels servidors de l'ateneu i la radio ja disponibles des de internet a la xarxa guifi.net

Guifi.net és una iniciativa ciutadana amb una gran comunitat a darrera en expansió, una comunitat oberta on tothom que vol n’és partícip (que creix uns 3.000 nodes operatius nous a l’any). Guifi.net depèn de la comunitat dels mateixos usuaris, creix en funció dels desitjos, el treball i la il·lusió d’aquests. El seu treball repercuteix directament en la comunitat d’usuaris sota la lògica de la “cultura del regal” i la cooperació... més enllà del “Internet gratis” guifi.net intenta crear una xarxa de telecomunicacions ciutadana que s’auto-defineix en Xarxa Oberta, Lliure i Neutral (veure “sobre la llicència comuns sensefils”)

Actualment a Terrassa la comunitat i la xarxa de Guifi.net està en expansió, en els últims tres mesos han sorgit molts nodes nous. Pots veure la zona de Terrassa a la web oficial de guifi.net a guifi.net/Terrassa, i/o per veure més informació també pots dirigir-te al blog terrassa.guifi.net (amb només continguts específics de Terrassa). Si vols participar activament en la comunitat pots inscriure’t a la llista de correu dels usuaris de guifi.net al Vallès a https://llistes.projectes.lafarga.cat/cgi-bin/mailman/listinfo/guifi-valles. En aquests moments alguns usuaris de la xarxa guifi.net a Terrassa també estem realitzant reunions-trobades periòdiques cada quinze dies els divendres a la tarda a l’Ateneu Candela (mira al calendari del blog terrassa.guifi.net per veure la data i el lloc de la propera reunió).

Pròximament realitzarem actes introductoris per difondre que és guifi.net i com participar i connectar-s’hi a la ciutat, estigués atent/a.

Talla els fils que et lliguen. Una xarxa lliure per a tots és possible!!

Comentaris

Presentació pública de guifi.net a Terrassa

Si estas interessat/a en saber-ne més vine't a la presentació publica de guifi.net a Terrassa que es realitzarà el pròxim 17 de Junty a l'Ateneu http://www.communia.info/candelaup612/node/186