Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 28 posts
Synusia 351 posts

[Xerrada] Presentació del Sindicat de Llogaters de BCN a Terrassa

Davant la greu situació context de bombolla de lloguers, on cada vegada més s'imposa l'habitatge de lloguer com a objecte d’especulació per davant de la seva funció social i residencial on construir projectes de vida. L'Ateneu Candela organitza conjuntament amb el Sindicat de Llogaters un acte on poder compartir eines ciutadanes per garantir l'accés a l'habitatge de lloguer en la ciutat de Terrassa sota el lema: En defensa d'un lloguer just! Vine a informar-te sobre el sindicat de llogaters.

El pròxim divendres 6 d'abril de 2018 a les 19h a l'Ateneu Candela (Carrer Montserrat 136, Terrassa), es presentarà l'experiència del Sindicat de llogaters que ja funciona a Barcelona i molts llocs de Catalunya, així com es debatrà sobre les problemàtiques, reptes i tendències en quant el dret a l'habitatge en mode de lloguer a Àrea Metropolitana i concretament a la ciutat de Terrassa.

La presentació del sindicat anirà a càrrec de Carlos Pallarol Collados membre del Sindicat de Llogaters, el qual explicarà com funciona el sindicat, així com, la situació de habitatge de lloguer a l'àrea metropolitana de Barcelona.

L'acte estarà moderat per Emilce Mira, activista pel dret a l'habitatge participant del Ateneu Candela i la Plataforma d'afectats per les hipoteques de Terrassa.

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia