Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 359 posts

[FebrerNegre] Synusia de Noir

 

 

  • Problemas de identidad 11 h. Conversa amb en Carlos Zanón sobre la seva darrera novel·la “Problemas de identidad”, on reprèn el personatge de Manuel Vázquez Montalban: Pepe Carvalho.
  • Els traductors, aquests sospitosos habituals 12 h. Diàleg amb la Maria LLopis i en Xavier Zambrano, traductors, on ens parlaran del seu ofici i com es desenvolupa la seva feina. Presentarem les seves obres traduïdes: “El soterrani” i “Les Memòries de Sherlock Holmes”. Taula conduïda pel Guillem Miralles, editor de Paper de Vidre.
  • Vermut criminal 13 h.. Vermut-col·loqui amb en Illya Pérdigo, un dels responsables de la col·lecció Crims.cat, de l’Editorial Alrevés.

Pausa per dinar.

  • Blacksad. (Parlem de còmic) 17 h. Anàlisi d’aquest còmic que recull tota l’herència del més pur hard-boiled americà en magnífiques vinyetes. A càrrec de TRM.
  • La novel·la negra en clau de Gènere 18 h. Taula on es parlarà d’aquest tipus d’obres en clau de Gènere i on es presentaran les novetats de quatre escriptores: Montserrat Espallargas, Raquel Gámez Serrano, Ramona Solé i Margarida Aritzeta.
  • Lliurament de premis del IV Ràfegues Negres 19 h. Trobada per presentar els relats guanyadors de la 4a edició del nostre certamen de relat breu.
  • La Biblioteca de l’Andreu Martin 19:45 h. Conversa sobre el seu darrer projecte: “La Biblioteca de l’Andreu Martín” que consisteix en la publicació de novel·les negrecriminals triades per ell, entre clàssics del gènere i autors més actuals.

Cinema Clàssic Noir. A les 20:45 h Sessió contínua de dues pel·lícules de cinema clàssic Noir. A càrrec de Videodrome per tancar el festival literari:

  • 20:45 h. "La Noche del Cazador" (Charles Laughton.1955. EEUU. 92 min.)
  • 22:30 h. "La Escalera de Caracol" (Robert Siodmak. 1946. EEUU. 83 min.)

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia