Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 342 posts

[FebrerNegre] Synusia de Noir

 

 

  • Problemas de identidad 11 h. Conversa amb en Carlos Zanón sobre la seva darrera novel·la “Problemas de identidad”, on reprèn el personatge de Manuel Vázquez Montalban: Pepe Carvalho.
  • Els traductors, aquests sospitosos habituals 12 h. Diàleg amb la Maria LLopis i en Xavier Zambrano, traductors, on ens parlaran del seu ofici i com es desenvolupa la seva feina. Presentarem les seves obres traduïdes: “El soterrani” i “Les Memòries de Sherlock Holmes”. Taula conduïda pel Guillem Miralles, editor de Paper de Vidre.
  • Vermut criminal 13 h.. Vermut-col·loqui amb en Illya Pérdigo, un dels responsables de la col·lecció Crims.cat, de l’Editorial Alrevés.

Pausa per dinar.

  • Blacksad. (Parlem de còmic) 17 h. Anàlisi d’aquest còmic que recull tota l’herència del més pur hard-boiled americà en magnífiques vinyetes. A càrrec de TRM.
  • La novel·la negra en clau de Gènere 18 h. Taula on es parlarà d’aquest tipus d’obres en clau de Gènere i on es presentaran les novetats de quatre escriptores: Montserrat Espallargas, Raquel Gámez Serrano, Ramona Solé i Margarida Aritzeta.
  • Lliurament de premis del IV Ràfegues Negres 19 h. Trobada per presentar els relats guanyadors de la 4a edició del nostre certamen de relat breu.
  • La Biblioteca de l’Andreu Martin 19:45 h. Conversa sobre el seu darrer projecte: “La Biblioteca de l’Andreu Martín” que consisteix en la publicació de novel·les negrecriminals triades per ell, entre clàssics del gènere i autors més actuals.

Cinema Clàssic Noir. A les 20:45 h Sessió contínua de dues pel·lícules de cinema clàssic Noir. A càrrec de Videodrome per tancar el festival literari:

  • 20:45 h. "La Noche del Cazador" (Charles Laughton.1955. EEUU. 92 min.)
  • 22:30 h. "La Escalera de Caracol" (Robert Siodmak. 1946. EEUU. 83 min.)

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia