Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 359 posts

Trobada de socixs i comunitat del candela

Trobada de socixs i de totes les persones que ens movem i participem del centre social. Analitzarem quin és el nostre paper, el funcionament i la sostenibilitat econòmica del centre social, en un moment en què la continuïtat es troba sota diverses amenaces; una trobada per mantenir un contacte directe amb tota la comunitat, amb propostes i solucions conjuntes.

A la trobada d'inci de curs del any passat (Mura, setembre 2017) vam fixar que anualment faríem una trobada oberta a tota la comunitat del centre social, especialment orientada als socis. Aquest tipus de trobades ens han de ser útils per exposar l'activitat del centre social del últim any d'una forma sintetitzada ja que, com ja sabeu, el centre social hi passen moltíssimes coses, però no sempre som capaços de visualitzar-ne d'una forma clara la seva abundància i complexitat. L'estat del centre social i les reflexions que es realitzen des del treball diari entorn als projectes, l'economia, la organització interna, els riscos, els reptes futurs i tot allò que ens plantegem des de les que estan més al dia a dia de la gestió del espai ha de ser una informació disponible a tota la comunitat.

Més enllà de conèixer l’estat del centre social, l’objectiu d'aquest tipus de trobades és disposar d’un espai on poder caminar juntes, compartir diferents visions sobre el futur del centre social i emprendre un debat amb tota la comunitat sobre els reptes i l’estat del centre social, enriquir-nos amb visions diverses, així com tenir un punt anual on poder mantenir el contacte amb tots aquells que potser només utilitzen l’espai, aporten una quota, participen a un projecte concret, que en algun moment han estat molt actius però ara no poden, o simplement volen participar més activament al centre social però ara mateix no saben per on començar. La trobada ha de ser un punt de partida anual on reactivar-nos a totes per no estar soles.

Si be aquesta trobada ens agradaria situar-la entre el Febrer i l'Abril de cada any per posar en números l'activitat del centre social del any anterior, ara ens trobem en la necessitat de convocar-la al novembre per 2 motius. El primer és que degut a la capacitat humana actual del centre social, en la primavera anterior no vam poder calendaritzar la trobada :( El segon motiu és que tenim al davant varis reptes entorn a la sostenibilitat del projecte que necessitem posar en comú d’una forma àmplia. Així doncs el proper 30 de novembre a les 19h us convidem a la trobada de socixs i de totes les persones que ens movem i participem del centre social.

Com ja sabeu, el centre social segueix més viu que mai i ple d'activitat diària. Això és sens dubte un èxit col·lectiu. Necessitem sentir-nos aprop per plantejar el centre social que volem. Us esperem per a imaginar el futur juntes!

Impossible is nothing.

 

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia