Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 359 posts

Comencem el curs? Primera reunió del centre social

Dimecres dia 1 de setmbre ens trobarem per començar a pensar el nou curs 2010-2011.

Tot i que el Centre Social encara no està obert, ens retrobarem per començar a possar dates al calendari del centre social i abordar els temes més urgents.

Aquest dimecres a les 20h també começarem a dissenyar una trobada que intentarem realitzar aquest mateix setembre que hauria de ser més relaxada, amplia, i ben organitzada, amb més hores per disutir, contertuliar, conspirar i debatre en profunditat i colaborativament... com ens agradaria que dos la intervenció del centre social a la ciutat per els propers messos.

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia