Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 359 posts

Comencem el curs? Segona reunió del centre social

Estem a l’espera de fer una gran trobada pel cap de setmana 18-19 d’inici de curs a un lloc agradable, tranquil, on puguem exposar, discutir, informar, conspirar, decidir... tots els temes amb la durada necessària, intentant que l’assistència sigui la màxima possible entra la gent que participa d’alguna manera amb el centre social...

Tot i això necessitem trobar-nos dilluns a les 20h al candela per enllestir alguns temes en caràcter d’urgència abans d’aixecar les persianes (entre ells la trobada). Així doncs seguirem amb el que varem començar el passat dimecres dia 1, deixant tot el no-urgent i les reflexions profundes pel curs 2010-2011 per quant ens pugem trobar tots.

Els engranatges comencen a encaixar-se, el Candela comença a engegar motors!!!

Aviat el Centre Social obert a la ciutat de nou!!

 

Segueix-nos twitter.com/ateneucandela i al calendari per saber quant obrim.

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia