Grups

Participa

Informacio útil

[Presentació llibre] Tina Frankens

Synusia us convida a la presentació de "Tina Frankens",  amb la seva autora, la Bel Olid que s’estrena en la literatura per a joves amb una novel·la que recrea el mite de Frankenstein en el moment actual. També tindrem a la Montse Rubio il·lustradora del llibre.

Bel Olid tradueix, fa classes i escriu novel·la, assaig, teatre, poesia, contes, blocs i textos de tota mena. Ha publicat l'assaig Heroïnes postmodernes: models literaris contra l'universal masculí (premi Rovelló 2010), el conte Crida ben fort, Estela (premi Qwerty al millor llibre infantil 2009), la novel·la Una terra solitària (premi Documenta 2010) i ara el llibre de contes La mala reputació. També col·labora en diferents mitjans. 

Montse Rubio, és una il·lustradora aquarel·lista que va cursar els seus estudis a l'escola la Llotja de Barcelona. Treballa principalment dins de la literatura juvenil de fantasia. Ha publicat llibres com a Compendio de herbas máxicas (Baia), Fábulas de F.M. Samaniego (Teide), Gallus aureorum ouorum (Thule),  les il·lustracions de coberta del llibre El llibre de la pols, la Belle Sauvage de l'autor Phillip Pullman (Planeta) i Guía de Monstruos, Bestias y seres extraordinarios (Edel Vives)