Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 359 posts

Gran assamblea d'inci del curs 2010-2011

Com cada any a principis de curs ens reunim varia de la gent que participa i/o vol participar en el centre social per parlar, discutir, conspirar, debatre... les qüestions que més ens atravessen entorn l’ateneu candela. Tot i que no sempre és així normalment intentem destinar-hi tot un cap de setmana de setembre a un lloc tranquil, amb un programa estructurat i dinamitzat sobre el que volem... (veure cròncia del 2008) per analitzar de la forma més completa possible el context on ens trobem.

Aquesta vegada però els que ens reunim de forma periòdica els dilluns em cregut més convenient concentra-ho tot en un dia a l’Ateneu (i a l’hort) per tal de trobar-nos el màxim de gent possible, i poder intercanviar impressions, opinions, reflexions amb tots els que participem en el centre social d’una manera o una altre. Necessitem enllestir molts temes relacionats directament amb la gestió, tenir més clar quant i com es reactivarà el centre social, així com començar a traçar línies de treball per el proper curs.

Si vols participar en aquest procés nomes has de venir el dissabte a partir de les 10:30 a l’Ateneu. T’hi esperem.

Comencem el curs?

----------------------------------------------------------
(10.00) – Esmorçar i benvinguda a l’Ateneu Candela
----------------------------------------------------------

1. (10:30) Introducció (context actual del centre social, exposició del programa de l’assemblea i les dinàmiques de debat)

2. (11:00) Discussió en grups sobre:

  • Cooperativa de la cafeteria
  • Gestió dels espais
  • Programació cultural

3. (12:30) Posada en comú

4. (13:00) Organització i economia

-----------------------------
(14:00) Dinar a l’Hort!!!!!!
-----------------------------

5. (17:00) Comunicació i formació

6. (18:00) Vaga general i proposta espai discussió mensual

7. (18:30) 10è aniversari

 

*nota: La temporització és aproximada, és possible que no ho aparquem tot i per tant es posposin debats de la tarda a altres espais.

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia