Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 28 posts
Synusia 343 posts

[Videodrome] JazzCinema vol.5

#VideodromeTerrassa
#JazzCinemaVol5

Arriba l'edició 38 del Festival Jazz Terrassa i mentre la música torna a omplir els carrers de la ciutat, des de Videodrome omplirem l'Ateneu Candela de cinema amb una selecció de films al voltant del jazz. Els tres primers dimecres del mes us esperem per gaudir de bon cinema, bona música i bon menjar!

Dimecres 6 de març inaugurem el cicle amb un clàssic, "EL HOMBRE DEL BRAZO DE ORO" (Otto Preminger, 1955). Un drama sobre drogues i jazz amb Frank Sinatra com estrella de la funció, l'acompanyen Eleonor Parker i Kim Novak. El director de "Anatomía de un Asesinato" adapta una novel·la de Nelson Algren sobre un home amb molt talent musical que al sortir de la presó intenta redirigir la seva vida evitant les drogues i les apostes.

Dimecres 13 de març projectem "COONSKIN" (Ralph Bakshi, 1975), un esbojarrat blaxplotation que combina animació psicodèlica amb imatge real. Film de culte orquestrat pel director de "Fritz, the Cat". Els músics Barry White i Scatman Crothers posen veus als protagonistes d'aquesta història sobre uns criminals tronats que comencen a escalar en l'organigrama de la màfia de Harlem.

Dimecres 20 de març ens acomiadem amb "GUY AND MADELINE ON A PARK BENCH" (Damien Chazelle, 2009). Un musical a ritme de jazz sobre una parella que intenta superar la seva ruptura amb poques paraules i molta música. Aquest film independent de baix pressupost és l'òpera prima del director de "Whiplash" i "La La Land".

Salut, jazz i cinema!

 

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia