Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 28 posts
Synusia 350 posts

Caça de bruixes i violència contra les dones. Trobada amb Silvia Federici

Des de la llibreria Synusia us convidem a una trobada amb l'activista i pensadora feminista Silvia Federici. Serà el proper dilluns 13 de maig a les 19h i la trobada estarà centrada en la caça de bruixes i la violència contra les dones, emmarcat en una campanya més àmplia per la memòria de les dones perseguides per bruixeria.

La trobada tindrà lloc a l'Ateneu Candela i comptarà amb una fila zero formada per:

  • Niza Cassián, co-coordinadora del Grup de lectura de "Caliban i la bruixa" organitzat a Synusia
  • Núria Morelló, historiadora i antropòloga feminista
  • Lara Mateu, membre de la campanya per la memòria de les bruixes
  • Tessa Julià, escriptora de la ciutat
  • Clara Massana, companya del Comitè de Vaga Feminista de Terrassa
  •  

ENTRADA LLIURE - AFORAMENT LIMITAT
18h -> Obertura portes amb invitació
18.30h -> Obertura portes

Streaming: Es podrà veure l'acte en directe a traves del canal de vídeos https://www.youtube.com/channel/UCrK5NUHoaR3is3rjGcB639Q/featured

Com podeu aconseguir el passi?

L'entrada al espai és lliure i obert a tothom, però l'aforament de l'espai és limitat. És per això que hem volgut facilitar l'assistència a socis i sòcies, reconeixent a totes les que sostenen tant la llibreria com el centre social dia a dia. També volíem aprofitar la visita de Silvia Federici per convidar a llegir la seva obra (tot posant èmfasi en la seva investigació i la seva obra més que en la seva figura) i posar en valor la tasca fonamental de divulgació que han fet les tres editorials encarregades de traduir-la al nostre territori i facilitadores d'aquesta trobada.

Fins al dimarts 30 d'abril, les socies del Ateneu Candela, la Llibreria Synusia i membres del club de lectura del Caliban i la bruixa poden recollir el passi físic només a la llibreria.

Del 2 al 10 de maig podeu venir a la llibreria Synusia a recollir un passi que anirà vinculat a l'adquisició d'algun dels llibres de Silvia Federici editat per una de les tres editorials que fan possible aquest acte Editorial Traficantes de Sueños , Virus editorial , Tigre de Paper Edicions :

+ informació a la web de synusia.cc

[Horaris Llibreria Synusia]
Dl-Ds de 10h a 13.30 i de 18h a 21h
C/Montserrat, 136. Terrassa

 

Streaming del acte: https://youtu.be/Ya2csnJlmFQ

Grups:

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia