Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 28 posts
Synusia 349 posts

[En familia] Presentació-Taller: "El reflejo en el agua"

Dissabte, 1 de juny a les 12.00 h us convidem a venir en família al taller de relaxació i contacontes a càrrec de Carolina Enrech autora del llibre "El reflejo de la luna en el agua y el mar burbujeante".

Al taller la Carolina explicarà i recrearà el conte amb diferents objectes. A poc a poc ens capbussarem en diferents moments del relat, tot jugant amb la relaxació i el món interior.

En aquest conte s'explica què li va passar a un nen que es diu Kail, quan estava a la seva barca pescant. Com el va engolir una gran bombolla, que el va portar al fons del mar, i què hi va trobar allà?

El viatge d’en Kail és un viatge d’auto coneixement, on aprèn a descobrir com es relaciona amb el mon exterior. Canviar actituds i potenciar qualitats requereix d’un entrenament, i d’això es tracta. Però per canviar-se, un s’ha de conèixer i fer-se conscient de tot allò que fa, que diu i que pensa. En aquest viatge es trobarà amb Mina, una nena que representa el personatge de l’ajudant del protagonista i Lyam que és el personatge del mestre, com una mena de paradigma de saviesa. S’estableix una relació mestre deixeble a partir d’una dinàmica de preguntes i respostes, respecte a l’experiència directa que va vivint.

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia