Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 350 posts

Presentació de les classes: Curs 2010-2011

Divendres dia 15 d'octubre a les 6 de la tarda es farà l'acte de presentació del curs 2010-2011 de les classes de català, castellà i francès de l'Ateneu Candela, dins del projecte de la Oficina de Drets Socials de Terrassa.

Us hi esperem!!

------------------------------------------------------------------------------------

El viernes 15 de octubre a las 6 de la tarde se va a realizar el acto de presentación del curso 2010-2011 de las classes de catalan, castellano i francés del Ateneu Candela, en el marco del proyecto de las Oficinas de Derechs Sociales de Terrassa.

Os esperamos!!

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells I que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment I des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta I ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant I cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia