Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 328 posts

[Sant Jordi 2019] Recomanacions de la llibreria Synusia

Synusia us proposa navegar per diversos Itineraris que comprenen lletres, recorreguts, moments puntuals de l'esdevenir històric, angles singulars en diversos camps que nodreixen al 99%. Seran viatges a través de múltiples pulsos, que convoquin mirades crítiques que indisciplinin les normes i comparteixin els codis fonts.

PENSAMENT I ASSAIG:

Una sèrie de lectures que ens proporcionaran, pensem, eines per a analitzar i entendre el nostre voltant des d'una perspectiva crítica. Textos que lluny de proporcionar respostes dogmàtiques enceten un univers de preguntes i de punts de partida per al debat.

---

NARRATIVA INFANTIL I JUVENIL:

Una sèrie de títols per a gaudir i aprendre a través de la lectura. Poemes, àlbums il·lustrats, llibres de ciència i contes clàssics per a un Sant Jordi ple de bones lectures!

---

NARRATIVA:

Una selecció on hem volgut posar l'accent en tres aspectes: que fossin lectures de qualitat, publicades per editorials properes en termes de manera de funcionar i de compromís amb la seva comunitat lectora i, finalment, que fos una mostra tan diversa com són les sòcies i persones que s'apropen a Synusia.

 

Feliç Sant Jordi!