Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 326 posts

#TejiendoFeminismos (2a trobada)

El proper dimarts 25, a partir de les 18h, ens trobem a la llibreria Synusia amb companyes del Grup de Mitja Subversiva de la Llibreria La Caníbal  per a teixir en suport de les feministes argentines que han llençat la campanya #TejiendoFeminismos.

En què consisteix la campanya: de cara al 34ª Encuentro Nacional de Mujeres que tindrà lloc a l'octubre 2019 a La Plata (Argentina) diverses dones han començat a teixir amb fil i llana del color verd primavera (el de la campanya #SeráLey). Proposen a cada dona que teixeixi una peça de 20x20cm  per, al final, ajuntar totes les peces i "crear la bandera feminista más warrior del planeta!".

Què farem? Entusiasmades amb la idea de seguir donant suport tant a companyes feministes d'altres indrets com a campanyes concretes que ens interpel·len, ens hem animat a teixir les nostres peces en suport a aquesta convocatòria. Aquesta segona trobada ve molt motivada, també, per la valentia de les companyes argentines que, per vuitena vegada, presenten el projecte per a legalitzar l'avortament al Parlament de Buenos Aires, després que el Senat el rebutgés per juna ajustada votació l'any passat. Si elles hi tornen, nosaltres serem al seu costat!

Així doncs, el proper dimarts 25,  a partir de les 18h, les nostres amigues del Grup de Mitja Subversiva de la llibreria La Caníbal estaran a Synusia i teixirem juntes. Us convidem a acompanyar-nos. Tant s'hi val si no ho heu fet mai, pot ser un bon motiu i moment per començar i aprendre!

Què hi ha millor que passar una tarda #TejiendoFeminimos entre llibres?

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia