Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 359 posts

#TejiendoFeminismos (2a trobada)

El proper dimarts 25, a partir de les 18h, ens trobem a la llibreria Synusia amb companyes del Grup de Mitja Subversiva de la Llibreria La Caníbal  per a teixir en suport de les feministes argentines que han llençat la campanya #TejiendoFeminismos.

En què consisteix la campanya: de cara al 34ª Encuentro Nacional de Mujeres que tindrà lloc a l'octubre 2019 a La Plata (Argentina) diverses dones han començat a teixir amb fil i llana del color verd primavera (el de la campanya #SeráLey). Proposen a cada dona que teixeixi una peça de 20x20cm  per, al final, ajuntar totes les peces i "crear la bandera feminista más warrior del planeta!".

Què farem? Entusiasmades amb la idea de seguir donant suport tant a companyes feministes d'altres indrets com a campanyes concretes que ens interpel·len, ens hem animat a teixir les nostres peces en suport a aquesta convocatòria. Aquesta segona trobada ve molt motivada, també, per la valentia de les companyes argentines que, per vuitena vegada, presenten el projecte per a legalitzar l'avortament al Parlament de Buenos Aires, després que el Senat el rebutgés per juna ajustada votació l'any passat. Si elles hi tornen, nosaltres serem al seu costat!

Així doncs, el proper dimarts 25,  a partir de les 18h, les nostres amigues del Grup de Mitja Subversiva de la llibreria La Caníbal estaran a Synusia i teixirem juntes. Us convidem a acompanyar-nos. Tant s'hi val si no ho heu fet mai, pot ser un bon motiu i moment per començar i aprendre!

Què hi ha millor que passar una tarda #TejiendoFeminimos entre llibres?

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia