Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 28 posts
Synusia 349 posts

BRUNETTO LIFE!

 BRUNETTO LIFE! Brunetto (músic) s'acompanya de Xarlene (artista visual) per a inundar la sala amb la seva especial visió dels beats, hip hop abstracte, la idm més orgànica, el dub step més rockero o la seva reinterpretació sofisticada del trip hop, presentant en directe en aquesta ocasió el seu tercer àlbum ‘B+’ (Freelastica / Crema).

Sons sintètics unes vegades crus, altres plens d'indolència que es balancegen a l'uníson amb imatges insinuants plenes de missatges humans, naturalesa urbana i brutícia del color.

 

Brunetto:

Músic/compositor / DJ sevillà establert a Barcelona. Entrenat a l'escola dels beats i la rítmica més avantguardista. Explorador de la síntesi entre instrumentació clàssica i els sons més nous. Té tres àlbums: (‘Deixa'l Vaig agafar Brü’, ‘Homeself’ i ‘B+’) i diversos EPs (per Irregular, Phonobox,…), remixes (Tricky, Each, Pulshar, …) i peces musicals per a documentals, cinema o televisió (‘El Fantasma dels Desitjos’, ‘La Casa de les Sirenes’, ‘L'Illa de la Fi del Món’, ‘César Redivido’, ‘Ikea’, ‘Barbadillos’, ‘Casio Exilim Lab’,etc…).

Aquest fenomenal treball l'ha catapultat al lloc més alt de l'electrònica espanyola tocant en festivals clau com Sónar / Barcelona, Observatori / València, Move / La Corunya, Territoris Digitals / Sevilla, Elementhal / Tenerife o Klubbers / Madrid. I, a poc a poc, ha anat travessant fronteres (Japó, Alemanya, França, Canadà, Polònia,…). Brunetto acoloreix la seva música amb una paleta sense prejudicis.

Altres artistes similars: Boards of Canada, Telefon Tel Aviv, Beat Manifesto, Bassnectar, Alias o DJ Krush.

dj brunetto
myspace dj brunetto
freelastica
otommo
phonomonkey

Xarlene:

Fotògrafa i artista visual toterreny pertanyent al col·lectiu G108. Imagina i crea en directe utilitzant com a base el seu ull fotogràfic, creant escenes i ambients suggeridors plens de colors i formes. Perfecte per a la música de Brunetto. Ella mateixa s'autodefineix com una addicta a l'electrònica més líquida i profunda.

Ha realitzat (i realitza) el seu treball en festivals com Femelek o Uff!. I actualment resideix com vj en les sessions de Zen Club i Polopo (Illa’D Encanta), on fins i tot programa. Aquesta noia no para de créixer i sorprendre'ns. No obstant això, ja se la rifen per a poder gaudir dels seus brillants cursos taller d'Alter Effects, Adobe Premier i iniciació al VJing en el Convent de Sant Agustí.

xarlene
g108colectivo

Grups:

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia