Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 28 posts
Synusia 343 posts

[Presentació] Dins del roure dorm el tro

RECITAL DE POESIA I PIANO

El dissabte 28 de desembre a les 12h us convidem a la presentació de "Dins el roure dorm el tro" de Pep Cortès, editat per Tushita Edicions a la Llibreria Synusia (C/Montserrat 136): Lectura de poemes a càrrec de l’autor, acompanyat per intervencions d’Adrià Crespo al piano.

 «DINS EL ROURE DORM EL TRO»

Tu i jo, companys del vers,

amics de les paraules,

podem posar un granet

de sorra il·luminada

en aquest món on regna el desconcert.

«Dins el roure dorm el tro», és un títol manllevat d’un vers d’Agustí Bartra, el primer vers de «Cançó de joia» del darrer poema de Cançons de la llum salvadaEn aquest vers – hi ha – tota la poesia de Bartra. Serveixi, doncs, aquest vers, encapçalant aquests poemes senzills, honestos, nascuts del silenci, per rendir el més sentit homenatge a Agustí Bartra, un dels més grans poetes de casa nostra.

 

Pep Cortès (1950). Títols publicats:

«Fer camí» (poemari), editat per PPU, al febrer de 2010.

«Viatge a la llibertat» (plaquette), editat per Mirall de glaç, al febrer de 2012.

«Itineraris poètics», guanyador de XI Premi de Poesia Ciutat de Terrassa Agustí Bartra 2014, editat per Pagès Editors / Col·lecció La Suda.

«Poema per a Jana», Accèssit al Premi Grandalla de Poesia, de la XL Nit Literària Andorrana 2017, editat per Pagès Editors / Col·lecció La Suda.

«Samfaines», Recull de contes de Manolo Belmonte, Pep Cortès, Jordi F. Fernández i Pep Julià (Editat per Mirall de Glaç octubre-2018).

«Amb Ecce Homo a les mans i Bartra al cor» (plaquette), editat per Mirall de Glaç, a l’abril de 2019.

«Dins el roure dorm el tro» (poemari), editat per Thusita Edicions el setembre de 2019 / Col·lecció Quarteres.

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia