Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 317 posts Videodrome 84 posts

Presentació de la campanya RUMBO A GAZA

El passat mes de maig prop de 750 persones de més de 40 paisos del món van embarcar a la flotilla de la llibertat, 6 vaixells amb deu mil tonelades d'ajut humanitari, amb l'objectiu de trencar el bloqueig a la franja de Gaza. Durant la matinada del 31 de maig, la Flotilla de la Llibertat va ser atacada per Israel, on van ser assassinades 9 persones i més de 50 van resultar ferides. L'atac va suposar una violació flagrant dels drets humans i del dret internacional.

Fruit d'aquest atac, diferents organitzacions d'arreu del món s'han posat d'acord en continuar pressionant a Israel perquè compleixi els drets humans i el dret internacional i per dur a terme una acció directa conjunta per trencar el bloqueig de Gaza. Rumbo a Gaza, és la campanya que s'ha posat en marxa a tot l'Estat per organitzar 2 vaixells, 200 persones i 2000 tonelades d'ajut humanitari per fer arribar a Gaza la propera primavera. 

El proper 18 de Novembre a les 20h a l'Ateneu Candela l'associació Zaituna de Terrassa, organitza la presentació de la campanya RUMBO A GAZA a Terrassa a càrrec de:

Manuel Tapial i Laura Arau (participants a la Flotilla de la LLibertat)

Usama Khaldy (palestí de Gaza, membre de Zaituna i membre de la campanya Rumbo a Gaza).

En la presentació Manuel Tapial i Laura Arau explicaran la seva experiència en la Flotilla de la LLibertat. Es passarà un curt documental sobre els fets succeïts el passat maig, i es presentarà la nova campanya a la ciutat de Terrassa.

Tota la informació sobre Rumbo a Gaza, la trobareu a:

www.rumboagaza.org

Si voleu participar activament a difondre la campanya a la ciutat de Terrassa escriviu a:

associaciozaituna@gmail.com.

 

 

 

 

 

 

Grups: