Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 28 posts
Synusia 349 posts

[Videodrome] Febrer de cinema negre al Candela

Junts un cop més per celebrar el #FebrerNegrealCandela i tornar a omplir l'Ateneu de bon cinema negrecriminal!

Dimecres 12 obrim el cicle amb BRAWL IN CELL BLOCK 99 (2017, S. Craig Zahler), un film protagonitzat per Vince Vaughn, que construeix un personatge memorable en aquest contundent thriller presidiari amb aromes de "hardboiled" dels anys 70.

Dimecres 19 projectarem la italiana MILÁN, CALIBRE 9 (1972, Fernando Di Leo) cinta policíaca de culte amb mafiosos esperpèntics, acció "tarantiniana" i un cobdiciat botí de de 300.000 dòlars.

Dimecres 26 projectarem THE KILLER (1989, John Woo) film d'acció "Made in Hong Kong" que combina melodrama i violència amb un pletòric Chow Yun Fat buidant el carregador de la seva pistola amb molt d'estil.

Divendres 28 podrem veure DETOUR (1945, Edgar G. Ulmer) una peça de cinema negre clàssic sobre un pianista de Nova York que s'en va a buscar a la seva xicota fent auto-stop a Los Angeles, un viatge que estarà carregat de problemes...

Finalment dissabte 29 tanquem amb EL TERCER HOMBRE (1949, Carol Reed), una adaptació de Graham Greene, òscar a millor fotografia i premi del públic a Cannes. Obra mestre del cinema negre amb una col·laboració molt especial d'Orson Welles.

Totes les sessions començaran a les 21:00! Us esperem!

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia