Grups

Cafè del Candela 124 posts Communia 16 posts L'Embarral 31 posts
Synusia 388 posts

Participa

Informacio útil

Terrassa es posa les piles contra el racisme

El pròxim dimarts 25 de gener a l'Ateneu Candela: roda de premsa “Terrassa es posa les piles contra el racisme”, amb membres de la Oficina Drets Socials de Terrassa de l'Ateneu Candela, SOS Racisme-Catalunya i la Associación de Sin papeles de Terrassa.

  • L’Oficina de Drets Socials de l’Ateneu Candela i SOS Racisme-Catalunya signen un conveni per denunciar les discriminacions i agressions racistes

  • Les dues organitzacions rebutgen la moció que presentarà properament el PP a l’Ajuntament de Terrassa per vincular civisme i arrelament

  • L’associació “Sin papeles” denuncia persecucions policials fins al domicili de joves immigrants de la ciutat

L’Oficina de Drets Socials de Terrassa - Ateneu Candela i SOS Racisme-Catalunya us convoquem dimarts dia 25 de gener a la roda de premsa i signatura del conveni de col·laboració entres les dues entitats, en matèria de defensa de drets humans i lluita antiracista així com de l’atenció a les víctimes de racisme i xenofòbia.

Dins d’aquesta línia d’acció conjunta volem denunciar públicament la proposta del grup municipal del Partit Popular de Terrassa, que el proper 27 de gener presentarà al ple municipal una moció per tal que l’ajuntament sol·liciti al Govern Espanyol que les faltes per incompliment de la llei cívica siguin vinculants en l’aprovació del permís d’arrelament o la sol·licitud de reagrupament familiar.

I també ens fem ressò i recolzem l’associació “Sin papeles”, que denuncien les persecucions dutes a terme per la policia nacional les darreres setmanes a joves d’origen estranger residents a Terrassa. Rebutgem aquestes accions policials, especialment agressives i intimidadores, en el decurs de les quals els agents van assetjar els joves fins al seu domicili.

D’altra banda, en la roda de premsa concretarem les primeres accions fruit del conveni, com l’establiment d’un punt de referència d’atenció a víctimes de racisme dins de l’assessoria jurídica ja existent de l’Oficina de Drets Socials.

Etiquetes: