Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 28 posts
Synusia 350 posts

On som?

 

Direcció i horaris del Ateneu Candela:

 

 

 

 

C\Sant Gaietà, 73/Montserrat 136 - 08221 Terrassa (Barcelona).

Matins de dilluns a divendres de 9h a 13.30h. Tardes de dilluns a divendres de 18 a 23h; i dissabtes de 20 a 24h.

Llibreria Synusia: matins a partir de les 10h, tardes fins les 21h i dissabte tancat.

En tren:

 

Ferrocarriles de la Generalitat (FGC)

Línea S1. Barcelona: estación de Plaça de Catalunya. Terrassa: estación de "Terrassa Estació del Nord". El trayecto dura unos 47 minutos. De la estación de Renfe al centro social hay 5 minutos andando.

Cercanías RENFE

Línea C4. Barcelona: estación Plaça de Catalunya. Terrassa: estación de "Terrassa". La línea puede tener su última parada en Terrassa o bien seguir hasta Manresa. El trayecto dura también unos 40 minutos. De la estación de Renfe al centro social hay 5 minutos andando.

I per tornar direcció Barcelona?

Com sabeu, el transport públic en horaris nocturns es queda molt curt... però això no vol dir que els divendres i dissabtes no hi hagi opcions! :P Per facilitar-vos la feina us ho expliquem:

L'últim tren per tornar amb FGC direcció a Barcelona és a les 1.11 i amb la Renfe a les 23.13 (no has pres la primera cerveseta i el tren ja marxa!), PERO tenim el "bus-night" que surt a les a les 0.30/1.30h/2.30h i 3.30h desde FGC-Rabmbla (a 11 mins caminant del Candela)-> http://www.sarfa.com/PDFs/N60_Sarbus.pdf

En aquest mapa ho tens tot localitzat i els trajectes a peu: https://drive.google.com/open…

En cotxe:

Salir de la autopista C-58 (Barcelona-Terrassa) en la salida Terrassa-centre. Seguir todo recto hasta que el passeo central de 'La Rambla' se termine, justo despés del edificio 'Centre Cultural - Juzgados' girar a la derecha (C\Gabriel Carol), tomar la segunda calle que sube a la izquierda (Plaça del Vapor Montset), i seguir recto hasta la esquina C\St. Gaietà con C\Montserrat.

 

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia