Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 360 posts

On som?

 

Direcció i horaris del Ateneu Candela:

 

 

 

 

C\Sant Gaietà, 73/Montserrat 136 - 08221 Terrassa (Barcelona).

Matins de dilluns a divendres de 9h a 13.30h. Tardes de dilluns a divendres de 18 a 23h; i dissabtes de 20 a 24h.

Llibreria Synusia: matins a partir de les 10h, tardes fins les 21h i dissabte tancat.

En tren:

 

Ferrocarriles de la Generalitat (FGC)

Línea S1. Barcelona: estación de Plaça de Catalunya. Terrassa: estación de "Terrassa Estació del Nord". El trayecto dura unos 47 minutos. De la estación de Renfe al centro social hay 5 minutos andando.

Cercanías RENFE

Línea C4. Barcelona: estación Plaça de Catalunya. Terrassa: estación de "Terrassa". La línea puede tener su última parada en Terrassa o bien seguir hasta Manresa. El trayecto dura también unos 40 minutos. De la estación de Renfe al centro social hay 5 minutos andando.

I per tornar direcció Barcelona?

Com sabeu, el transport públic en horaris nocturns es queda molt curt... però això no vol dir que els divendres i dissabtes no hi hagi opcions! :P Per facilitar-vos la feina us ho expliquem:

L'últim tren per tornar amb FGC direcció a Barcelona és a les 1.11 i amb la Renfe a les 23.13 (no has pres la primera cerveseta i el tren ja marxa!), PERO tenim el "bus-night" que surt a les a les 0.30/1.30h/2.30h i 3.30h desde FGC-Rabmbla (a 11 mins caminant del Candela)-> http://www.sarfa.com/PDFs/N60_Sarbus.pdf

En aquest mapa ho tens tot localitzat i els trajectes a peu: https://drive.google.com/open…

En cotxe:

Salir de la autopista C-58 (Barcelona-Terrassa) en la salida Terrassa-centre. Seguir todo recto hasta que el passeo central de 'La Rambla' se termine, justo despés del edificio 'Centre Cultural - Juzgados' girar a la derecha (C\Gabriel Carol), tomar la segunda calle que sube a la izquierda (Plaça del Vapor Montset), i seguir recto hasta la esquina C\St. Gaietà con C\Montserrat.

 

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia