Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 360 posts

Concentración e intervención en el pleno

Ante la grave situación que se sucede en lo referente a la vivienda en todo el Esrtado y ante el mirar hacia otro lado de nuestros políticos, los hipotecados de terrassa hemos decidio hacer nuestra primera acción que será una intervención en el pleno para explicar nuestra carta de demandas y de posicionamiento y compromisos por parte del Ayuntamiento así como del resto de partidos.

Hemos quedado a las 19h en el raval de montserrat.

Os esperamos!!!

Etiquetes:

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia