Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 352 posts

[Synusia] Horaris Festes

Estimada comunitat, 

Normalment diem "acaba un any més" però el cert és que 2020 no ha estat un any més. Arriben unes festes estranyes on sabem que no totes podrem estar en família -les nostres famílies varies!- i que hi hauran moltes absències. Davant aquesta realitat no queda altre que un cop més, fer una crida a seguir nodrint espais que siguin refugi, punt de trobada i de guariment per a totes. En aquest sentit, us agraïm a totes les que col·lectivament feu de la llibreria Synusia un espai així.

Aquest nadal volem posar èmfasi també en això que repetim tot l'any: si heu de fer regals, regaleu cultura, i sobre tot, visiteu les botigues locals i de proximitat. Si voleu regalar llibres, penseu en les llibreries petites i combatives de ciutat, com Synusia, que resistim i treballem tot l'any defensant la cultura crítica i diversa i que proposem agenda d'activitats per a tota la comunitat lectora durant els 365 dies de l'any!

#AquestNadalRegalaLlibres

 

El nostre horari habitual:

  • De dilluns a divendres -> de 10h a 13:30h i de 18h a 21h
  • Dissabte -> de 10h a 13:30h

 

Els horaris especials de nadal:

  • Dissabtes especials 19 des / 02 gen: de 10h a 13:30h i de 18h a 21h
  • Diumenges especial 20 des / 03 gen:  de 10h a 13:30h
  • Dijous 24: intensiu de 10h a 17h
  • Dimarts 05 gener: intensiu de 10h a 17h

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia