Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 28 posts
Synusia 350 posts

Acte: "Com afecten els interessos comercials espanyols a la pesca artesanal a Senegal?"

Presentación del informe "Interessos econòmics espanyols en les negociacions comercials Europa - Àfrica. La pesca al Senegal com a exemple". Autors/es de l'estudi: Gemma Tarafa i Andrea Schimpf (ODG), Miquel Ortega, i Maria Mestre (Ent, medi ambient i gestió), Sara Losa (Setem Catalunya)

Organitzat per: Observatori del Deute en la Globalització - Càtedra UNESCO de Sostenibilitat, Setem, Ateneu Candela i Associació Catalana de Residents Senegalesos del Vallès Occidental.

Amb el suport de l'Ajuntament de Terrassa, és informació sobre l'estudi: http://www.odg.cat/navega.php?id_pagina=11&id_publicacions=25&publicacions=3

 

Acte: "Com afecten els interessos comercials espanyols a la pesca artesanal a Senegal?"
Lloc: Ateneu Candela (C\Sant Gaietà, 73 - 08221 - Terrassa)
Hora: 19h
Dijous 17 febrer 2011, Terrassa

Acte amb la participació de:

Miquel Ortega (co-autor de l'informe, Ent, medi ambient i gestió i ODG)
Un representant de l'Associació Catalana de Residents Senegalesos del Vallès Occidental

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia