Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 352 posts

[Formació-taller] El #LobbyTrans t'ho explica!

El proper dissabte 13 de març la llibreria Synusia us convida a una jornada doble on debatrem de manera col·lectiva i crítica l'esborrany de l'anomenada #lleitrans. La jornada està organitzada en col·laboració amb Judit C. i Àlex B, activistes trans i amigues de la llibreria, i està pensada seguint el següent esquema:

 

  • 16:30h Debats, crítiques i reflexions entorn a l'esborrany de la #LleiTrans. Desmuntem juntes mites i fake news al respecte de la llei trans i construim argumentari col·lectivament. PRESENCIAL + STREAMING
  • 18h Taller de memes transfeministes tant en format digital com en format analògic. No cal tenir coneixements de disseny! Si treballeu millor en digital i teniu portàtil, porteu-lo! PRESENCIAL

IMPORTANT: Les places són limitades i cal inscripció prèvia via mail a info@synusia.cc

Etiquetes:

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia